top of page

DİKEY BAHÇELER ve YOSUN DUVARLAR

Güncelleme tarihi: 1 Oca 2023


Son dönemde yeni gözdesi olan dikey bahçeler ve yosun duvarlar, dikkat çekici tasarımlarla gündemde. Bu dikey bahçeler ve yosun duvarlar canlı olabileceği gibi yapay da olabilmektedir.


Dikey bahçeler ve yosun duvarlar, mekânlarınıza lüks bir ortam sağlamak için alanlarınızı doğanın canlılığıyla birleştirir.


Bu muhteşem dikey veya yatay bahçe duvarlarının çeşitli ölçülerde yapılabilmesi ve çeşitli bitki, ağaç dalı veya taşlarla süslenebilmesi, çok sayıda tasarım oluşturmamıza olanak sağlamıştır.


Yosun dikey bahçeler, mekânınızı estetik olarak tasarlamanızı kolaylaştırır. Yosun dikey bahçeleri kullanarak ortamlarınıza doğal ve canlı bir görsel imaj katabilirsiniz.




Birçok şirket, hastane, alışveriş merkezi veya birçok kuruluş cansız alanlarını renklendirmek ve doğanın izlerini mekânlarına taşımak için dikey bahçe ve yosun duvar uygulamasını tercih etmektedir. İstenilen ölçülere göre dikey bahçe ve yosun duvar uygulaması rahatlıkla yapılabilmektedir.


Mimari estetik gerektiren alanlarda ya da uzun yıllar bakım gerektirmeyen doğal alanlarda yaşayan yosun dikey bahçeler oluşturabilirsiniz.


Dikey bahçeler çok az bakım gerektirir ve bu nedenle oldukça fazla tercih edilir. Dikey bahçe alanında uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve uzman kadromuz ile hem yosun duvarlar hem de dikey bahçelerin birçok alanında uygulamaları yapılmaya devam etmektedir.


Zevkinize göre ve sunduğu birçok kolaylık nedeniyle en popüler "yosun duvarlar" sizlerin önerileriyle tercihimiz haline geldi.




29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page