top of page

YAPAY DİKEY BAHÇE

Güncelleme tarihi: 25 Eki 2022


Hava koşullarına ve UV ışınlarına dayanıklı ve zengin alternatifli dikey bahçe panellerimiz ile mekânlarınıza kalıcı bitkilendirmeyi sağlıyoruz. Sulama ve bakım ihtiyaçlarından tasarruf ederek doğayı alanlarınıza taşıyoruz.


Yapay dikey bahçeler, en zorlu koşullara, hava kirliliğine, tam güneşe maruz kalmaya ve sürekli rüzgâra bile dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve bu koşullar canlı bitkilerin iyi yetişmesi için zorlu koşullar yaratır. Dayanıklı doğal yeşillik sağlayan yapay dikey bahçe panelleri sağlam ve çekici bir alternatif sağlamaktadır.


Yapay dikey bahçeler dış mekânda dayanıklılığının yüksek olması avantajı ile dış mekânlarda yeşil tasarımlar oluşturmak için en uygun seçenek haline gelmektedir. Aynı zamanda yapay dikey bahçeler sayesinde dış mekânda doğaya uyumluluğu en üst seviyeye çıkarmak mümkündür.




Defne, nergis, yonca, şimşir, fesleğen, çay, ve faklı çeşit bitki türleri ile trend yapay ürünlerin kullanıldığı yapay dikey bahçelerle siz de dış mekanlarda yeşile yer verin.



Balkon duvarlarından tüm binaya kadar dış mekan uygulamaları için mükemmel bir seçimdir.

Dış mekan yapay dikey bahçe uygulamalarımız ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Yapay dikey bahçe uygulamalarımız ile mekanlarınızın havasını değiştirerek doğada olmanın hissini yaşayabilirsiniz. İstediğiniz doku ve renkteki dikey bahçe panellerimizle hayal ettiğiniz tasarımı gerçekleştirmekteyiz.


Gerçek bitkilerle oluşturulan bir yeşil duvarın geliştirilmesi ve bakımı, sıhhi tesisat, sulama, düzenli bakım ve ışık kullanılabilirliğini içeren birçok faktörden oluşur. Yapay dikey bahçeler, bakım karmaşası olmadan yeşil görünümü elde etmenin başka bir yaratıcı yoludur.




Yapay dikey bahçe, düşük bakım, bitki çeşitliliği ve yıl boyunca doğal güzelliğin faydaları ile profesyonel bir tasarımını garanti eder.


Yapay dikey bahçeler ile doğallığı mekanlara taşırken zengin doku ve renk seçenekleri sunan yapay bitkiler, özgün tasarımlar oluşturmayı sağlarken mekanlarınıza kişilik kazandırır. Yapay dikey bahçe tasarımlarında istenilen yoğunlukta yapay bitki kombinasyonları yapmak mümkündür.


Yapay bitkilerin çeşitlilik sunması sayesinde yapay dikey bahçe uygulaması sonrası zengin görsel estetiğe sahip sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Bakıma ihtiyaç duymayan dikey bahçelerimizin uzun yıllar kullanımını garantilemekteyiz.


Yapay dikey bahçeler uzun yıllar kullanımı, bakım gerektirmemesi ve zengin görseller sunmasının yanında yeşilin ve doğaya yakın hissetmenin insan üzerindeki olumlu etkileri sayesinde mekanların daha canlı, daha hayat dolu ve pozitif enerji yüklü olmasını sağlar.

Yapay bitki duvarlarının ses yalıtımı sağlaması, kurumsal ya da kişisel mekanlar için ek bakım maliyetleri olmadan sakin ve huzurlu atmosferi size verecektir. Yapay bitki duvarının ses emici potansiyeli, bu estetik sistemi çalışma ortamınız veya eviniz için güzel ve sakinleştirici bir sığınak haline getirir.


Yapay dikey bahçe uygulamalarımız ve fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page