top of page

YOSUN & SANAT

Güncelleme tarihi: 1 Oca 2023

Yaşamımızın önemli bir bölümünü geçirdiğimiz iç mekânlarımız, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı büyük ölçüde etkilemektedir. Özellikle yaşadığımız küresel salgın sebebiyle iç mekânlarda daha fazla zaman geçirmek zorunda kalışımız bize içinde yaşadığımız bu dünyanın ne kadar önemli olduğunu öğretti. Birçoğumuz kendilerini daha iyi hissetmek için bitkiler yetiştirmeye ve onlarla kendi dünyalarını birleştirmeye başladı. Öyle ki yapılan birçok araştırma iç mekânlarda bitki kullanımının insan sağlığına iyi geldiğini, insanların doğa ile bağ kurmasına yardımcı olduğunu ve onlara sakinlik hissi verdiğini söylemektedir.


Bu harika uygulamaların birbirinden farklı boyutlarda yapılabilmesi ve çeşitli bitkilerle, ahşap veya taşlarla süslenebilmesi sayısız özgün tasarımlar üretmemizde bize yardımcı oldu. Sizlerin de beğenileriyle ve sağladığı birçok kolaylıkla birlikte en popüler “yosun duvar” seçeneğimiz haline geldi.


Yosun duvarları destekleyen çeşitli doğal aksesuarlar kullanıyoruz. Aksesuarların kullanımının yoğunluğuna göre 3 farklı koleksiyonumuz bulunuyor.




Biz sanatımızı bir ressamın tuvaline ruhunu aşkla yansıtıp işlemesi gibi sanatımızı doğa ile bağ kurarak enerjimizi duvarlarınıza yansıtarak yaşam alanlarınızın estetiğine dokunmaya GWM ailesi olarak devam edeceğiz…

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page